Bowling

Bij Bousema Bowling kan iedereen bowlen. Met onze vier banen bieden wij plaats voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes of een middagje bowlen met het hele gezin. Ook jongere kinderen beleven volop plezier door de mogelijke hulp van hekjes die per persoon kunnen worden ingesteld. Ook een complete avond uit is geen probleem. Vooraf dineren, een compleet arrangement of een borreltje aan de bar. Alles kan!

Bousema heeft vier moderne banen waarbij de automatisch bijgehouden scores ervoor zorgen dat u zich volledig kunt richten op het bowlen en het samenzijn met vrienden of familie. In onze knusse kelder geeft de ‘moonlight’ een intieme en gezellige sfeer.

OPENINGSTIJDEN & PRIJZEN

Prijzen zijn per uur, per baan.

Dagtijden
Maandag t/m vrijdag 16:00 - 18:00 uur € 18,50
Zaterdag 12:00 - 18:00 uur € 18,50
Zondag  12:00 - 18:00 uur € 23,00
 
Avondbowling
Maandag t/m donderdag 18:00 - 01:00 uur € 18,50
Vrijdag & zaterdag 18:00 - 02:00 uur € 23,00
Zondag  18:00 - 01:00 uur € 23,00

Feestdagen€ 25,00

Naast het bowlen kunt u (op afspraak) in de kelder barbecueën, gourmetten, gebruik maken van onze buffetten en nog veel meer. Vraag voor meer informatie naar onze folder.

Kinderfeestjes?

Disco Bowlen op je eigen kinderfeestje en met je eigen lievelingsmuziek, dat is pas echt cool. Bij ons kan het! Al voor € 9,50 per kind kun je een uur bowlen. Een uurtje bowlen en daarna een uurtje midgetgolf kost € 12,50 per kind. Daarna is er voor iedereen friet, een kroket of frikandel, onbeperkt ranja of 1 flesje drinken en een ijsje. Voor de allerkleinsten hebben we speciale hekjes, zodat de kegels ook bij hen met z’n allen tegelijk omgaan.

Competitie bowlen

BBC betekent Bousema Bowling Competitie. Deze competitie bestaat al een paar jaar en is bedoeld voor bedrijven, families, vrienden en overige teams die samen willen strijden om de BBC cup. De gezelligheid staat voorop. Een keer in de paar weken neemt uw team het op tegen andere teams van hetzelfde niveau. Kosten voor het gehele team zijn € 96,-. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel gerust en vraag naar Peter of Renate Karssenberg.

Heeft u reeds plannen gemaakt voor een leuke middag uit? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Bowling Uitslag