Bowling

Bij Bousema Bowling kan iedereen bowlen. Met onze vier banen bieden wij plaats voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes of een middagje bowlen met het hele gezin. Ook jongere kinderen beleven volop plezier door de mogelijke hulp van hekjes die per persoon kunnen worden ingesteld. Ook een complete avond uit is geen probleem. Vooraf dineren, een compleet arrangement of een borreltje aan de bar. Alles kan!

Bousema heeft vier moderne banen waarbij de automatisch bijgehouden scores ervoor zorgen dat u zich volledig kunt richten op het bowlen en het samenzijn met vrienden of familie. In onze knusse kelder geeft de ‘moonlight’ een intieme en gezellige sfeer.

OPENINGSTIJDEN & PRIJZEN

Prijzen zijn per uur, per baan.

Tijden Bowling
Maandag t/m vrijdag 17.00  - 18:00 uur € 25,00
Zaterdag 15.00  - 22:00 uur € 25,00
Zondag  15:00  - 22:00 uur € 25,00
 
( Openingstijden zijn onder Voorbehoud )

 

Naast het bowlen kunt u (op afspraak) in de kelder barbecueën, gourmetten, gebruik maken van onze buffetten en nog veel meer. Vraag voor meer informatie naar onze folder.

Kinderfeestjes?

Disco Bowlen op je eigen kinderfeestje en met je eigen lievelingsmuziek, dat is pas echt cool. Bij ons kan het! Al voor € 9,50 per kind kun je een uur bowlen. Een uurtje bowlen en daarna een uurtje midgetgolf kost € 12,50 per kind. Daarna is er voor iedereen friet, een kroket of frikandel, onbeperkt ranja of 1 flesje drinken en een ijsje. Voor de allerkleinsten hebben we speciale hekjes, zodat de kegels ook bij hen met z’n allen tegelijk omgaan.

Competitie bowlen

BBC betekent Bousema Bowling Competitie. Deze competitie bestaat al een paar jaar en is bedoeld voor bedrijven, families, vrienden en overige teams die samen willen strijden om de BBC cup. De gezelligheid staat voorop. Een keer in de paar weken neemt uw team het op tegen andere teams van hetzelfde niveau. Kosten voor het gehele team zijn € 96,-. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel gerust en vraag naar Peter of Renate Karssenberg.

Heeft u reeds plannen gemaakt voor een leuke middag uit? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Corona Regels Bowling

Goed nieuws !

Er mag nog gebowld worden !

De bar en het restaurant zijn gesloten !

Registratie, gezondheidscheck en handen desinfecteren bij binnenkomst zijn verplicht

Er nogen maximaal 4 personen op 1 baan spelen uitgezonderd groepje kinderen t/m 12 jaar ( max 5 personen ) of 1 huishouden ( max 5 personen )

U huurt de bowlingaben per hele of halve uren. De baanhuur bedraagt € 25,- per 55 minuten per baan

Minimale tijdsduur 1 uur

Wij mogen helaas geen drankjes en eten uitserveren, het is ook NIET toegestaan eigen consumpties en etenswaren in de bowling te nuttigen.

Er staan desinfectiemiddelen bij de bowlingbaan

Wij adviseren U een mondkapje te dragen bij binnenkomst en tijdens verplaatsingen binnen ons bedrijf.

De bowling is geopend van 17.00 tot uiterlijk 22.00 uur doordeweeks ( onder voorbehoud ) en in het weekend van 15.00 tot 22.00 ( onder voorbehoud )

Wij werken uitsluitend op reservering

Betaling geschied bij voorkeur contactloos en het is niet mogelijk om de rekening gesplitst te betalen.

Wij zijn bijzonder blij om U weer te migen ontvangen en doen er alles aan om het zo plezierig genoeg voor U te maken.

Team Bousema