Cafe

In ons café-restaurant is het heerlijk toeven na een flinke wandeling op de Paaschberg. U kunt er terecht voor een lekker kopje koffie, biertje of drankje. Ook is er de mogelijkheid om een gezellig potje te biljarten of darten. Doordeweeks kunt u van 17.00 tot 21.00 uur á la carte bij ons eten. In het weekend is dat van 12.00 tot 21.00 uur. Onze unieke specialiteiten zijn Bousema’s trammelant, drie soorten vlees gecombineerd met garnituur, en de (winter)stamppotten. Na 21.00 uur bestaat er de mogelijkheid iets te bestellen van onze snackkaart.

Van live muziek tot live voetbal

Activiteiten? Bousema speelt in op allerlei actuele events. Bijvoorbeeld tijdens het wereldkampioenschappen voetbal kon men in het café van Bousema het Oranje team volgen op een groot scherm. Ook hebben we tijdens het Bokbierseizoen een speciale Bokbieravond en klinkt er gemiddeld zo één keer in de maand livemuziek in ons café.

Sinds kort is het ook mogelijk om met een groep vrienden in ons café op de Wii te spelen. Hiervoor gebruiken wij geen televisie, maar een megagroot scherm. Kinderen hoeft u niet per se thuis te laten, onze spelletjeskast biedt voor elk wat wils. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Houdt onze agenda in de gaten.

Iets te vieren?  Het Bousema café is te huur voor feestjes of jubilea. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Serre

Sinds enkele jaren is ons café uitgebreid met een prachtige serre. Een gezellige ruimte waar iedereen die iets te vieren heeft terecht kan voor een hapje, diner of buffet. Deze ruimte met open karakter is tevens geschikt als unieke vergaderlocatie of andere serieuze aangelegenheden. Bij mooi weer kunnen de deuren open en kunt u gebruik maken van ons terras.

Agenda

Agenda