Feestzaal

Onze frisse, moderne feestzaal is de locatie voor een bruiloft, een verjaardag, jubileum of (personeels) feest. De mogelijkheden van deze ruimte zijn eindeloos. Van een ouderwetse boerenbruiloft of een groot luxueus themafeest tot een intiem samenzijn, wij organiseren het graag voor u! Samen met u kijken we graag hoe we uw ideale feest tot uiting kunnen brengen, met uw wensen als uitgangspunt.

Zoals gezegd: de mogelijkheden zijn legio. Hierbij kan gedacht worden van een taartenbuffet tot zelfs een haring- of broodjeskar. Maar ook voor een luxe diner of feestbuffet voor u en uw gasten kunnen wij zorgen. Een drankje hoeft u niet te laten staan, in overleg zorgen wij dat u weer veilig thuiskomt.

Zaalverhuur

Een congres, presentatie of een andere gelegenheid waarvoor u een geschikte ruimte nodig heeft? Wij bieden veel mogelijkheden om onze zaal op uw wensen aan te passen.

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Indoor golf

In onze zaal leggen we, op afspraak, een heuse 18 holes indoor midgetgolfbaan neer (originele buitenbanen). Alle holes ‘verslaan’ zorgt voor maar liefst anderhalf uur speelplezier! Voor, tijdens of na het midgetgolf kunt u uiteraard gebruik maken van ons uitgebreide assortiment buffetten, steengrillen of BBQ’en. Meer informatie...

Agenda

Agenda