Indoor golf

In onze zaal leggen we, op afspraak, een heuse 18 holes indoor midgetgolfbaan neer (originele buitenbanen). Alle holes ‘verslaan’ zorgt voor maar liefst anderhalf uur speelplezier! Voor, tijdens of na het midgetgolf kunt u uiteraard gebruik maken van ons uitgebreide assortiment buffetten, steengrillen of BBQ’en.

Kinderfeestarrangement

Midgetgolfen op je eigen kinderfeestje, wie wil dat nu niet? Voor slechts € 9,50 per kind speelt u bij ons een uurtje midgetgolf. Daarna is er voor iedereen frietjes met een kroket of frikandel,onbeperkt ranja of een flesje drinken en een ijsje na. Voor wie niet kan kiezen tussen midgetgolf en bowlen, het kan ook allebei met ons combiarrangement. Een uurtje bowlen en daarna een uurtje midgetgolf kost          € 12,50 per kind. Uiteraard staan daarna ook weer de frietjes met een kroket of frikandel, een flesje drinken en een ijsje klaar. Wilt u alle mogelijkheden nog eens rustig op uw gemak nalezen? We sturen u graag een folder toe met de mogelijkheden en prijzen.

Klompjesgolf

Toe aan iets anders? Klompjesgolf is een variant op het originele midgetgolfspel. U speelt niet met een gewone stick, maar met een stick een klompje daaraan. Dit zorgt vast en zeker voor komische momenten.

Ons klompjesgolf arrangement kost € 24,95 p/p
(inclusief drank € 47,50) en bestaat uit:

  • Koffie met krentewegge bij binnenkomst
  • Klompjesgolf
  • Boerenbuffet met o.a. boeren groentensoep, schnitzel, karbonade, Spare ribs, kipsaté, huzarensalade, friet, slabonen met spekjes, aardappelkroketten en gebakken aardappelen met garnituur

Heeft u reeds plannen gemaakt voor een leuke middag uit? Neem contact met ons op via onze contactpagina.